Welcome to smsmasters.co.uk!
The latest technology news and information updated daily since 2002.

You are currently viewing our community forums as a guest user. Sign up or
Having an account grants you additional privileges, such as creating and participating in discussions.

blank screen after posting

Discussion in 'Website Issues & Suggestions' started by a_i786, Oct 2, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. a_i786 New Member

    as above,

    i get shown a blank page after i post...

    anyone know what it could be?
  2. LuckyNats ~ѕмѕмαѕтєяѕ ¢нαттєя вσχ~

    I havnt a clue, maybe its whatever internet connection you have. Maybe it takes longer to load an what your doing is when blank comes home you go back to homepage. Am i right?
  3. a_i786 New Member

    well it works fine for starting a new topic :s does not happen with any other forum i use...

    no i dont go homepage i go back
  4. Admin Administrator

    Are you using Internet Explorer 6?
  5. LuckyNats ~ѕмѕмαѕтєяѕ ¢нαттєя вσχ~


    How can you tell which internet explorer your using?
  6. Admin Administrator

    Go to help>about internet explorer
  7. LuckyNats ~ѕмѕмαѕтєяѕ ¢нαттєя вσχ~

    Iv version 6.0 is that good or bad?
  8. Admin Administrator

    It's the latest release, although Internet Explorer RC1 is out, but still in testing stages. I've been using it for about a month. ;)
  9. LuckyNats ~ѕмѕмαѕтєяѕ ¢нαттєя вσχ~


    Ohhhhhh la de da!!! *cough show off cough* lol:flex:
  10. a_i786 New Member

    nah i use firefox 1.5.0.7
  11. drew1982 Member

    I have always had that issue on smsmasters when using the "quick reply" box at the end of posts. If you click "post reply" instead then that shouldnt hapen. Its an error with the "quick reply" modification not your web browser
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page